Ути си реже стомаха като Люси

Готвачът отслабва скоростно, за да не остави децата сираци

Новини
18:00 - 29 Май 2019
5195
Ути си реже стомаха като Люси

Кулинарният спец Ути Бъчваров, който съвсем се освини, откакто стана татко за сефте преди година и половина, е решил да отслабне скоростно с операция като на Люси Иларионов, издадоха от обкръжението на актьора. Причината била във влошеното му здраве. Лекари го посъветвали, ако иска да види как дъщеричките му растат, да свали поне 50 килограма от чудовищната си снага.

Обществена тайна е, че наднорменото тегло на Ути се дължи не само на естествената му склонност да се тъпче с огромни количества храна, но и на проблем с обмяната на веществата. Бъчваров от доста време се носи в опасните води на средната възраст и ако не смъкне килограмите си до нормални стойности, го заплашва инфаркт.

Кулинарят напоследък започнал да си прави редовно изследвания и всеки път резултатите били едни и същи – високо кръвно, захар и убийствен холестерол и съвети на лекарите да намали теглото, ако иска да е жив и здрав. Ути уж започвал диети, но те се оказвали ден до пладне, тъй като обиколките из страната със скарите и казаните с чорба го изкушавали постоянно. Най-дългият период, който издържал с намалени порции, бил една седмица. След като свалял едно-две кила, пак започвал да се тъпче и си връщал тлъстините с още няколко килца отгоре и в момента е около 160 оки.

Гигантският Ути на разходка по "Раковска". Снимката е на репортер на Lupa.bg от днес

Надежда обаче му давало отслабването на Люси Иларионов. Режисьорът с внушителна физика успя да свали цели 80 килограма, след като му изрязаха стомаха в турска клиника. Ути все повече се замислял, че също би могъл да си направи такава операция.

Към това го подтиквала и половинката му Мери, която вече се била видяла в чудо със страстта му към храната. Жената правила опити да му спре захарта и солта, но това се оказало без резултат. Ето защо сега го навивала да пробва терапията на Иларионов, с когото се познават още от годините, когато са учили в НАТФИЗ.

Ути малко се притеснявал, че ще му режат стомаха. Изумителните резултати, които това дало при колегата му по тегло, обаче го накарали да приеме идеята с отворени обятия.