Ужас на "Герена": Уелтон със скъсани връзки

Спорт
11:35 - 25 Октомври 2023
2237
Ужас на "Герена": Уелтон със скъсани връзки

Бразилският футболист на Левски Уелтон е със скъсани връзки на глезена на левия крак. Лекарският екип е решил да обездвижи крака му с ботуш, като по този начин ще се опитат да избегнат оперативна намеса.

Вариантът да играе преди края на паузата за националните отбори е нереалистичен и се очертава Уелтон да пропусне двубоите с Берое, Арда, ЦСКА 1948 и Ботев Пловдив, както и евентуално гостуването от 1/16-финалите за Купата на България срещу Дунав в Русе.

Ако всичко с възстановяването му е нормално, то той може да вземе участие в гостуването на Локомотив София и домакинството на Локомотив Пловдив.

Проблемът при бразилеца е, че той виси и с четири жълти картона и евентуалното му завръщане може да бъде съпътствано след това с нова принудителна пауза.

На тренировката на Левски във вторник титулярите от мача срещу Черно море получиха почивка, като сред трениращите бе капитанът Андриан Краев, който не играе срещу „моряците“, както и вратарят Пламен Андреев, който също пропусна този двубой.

Единствено Николай Михайлов от титулярите тренира на пълни обороти заедно с Пламен Андреев и Иван Андонов, както и влезлите като резерви Рикардиньо, Кристиян Димитров, Марин Петков, Асен Чандъров и Патрик-Габриел Галчев, както и не взелият участие в срещата Илиян Стефанов.