УЖАС! Това Петър Курумбашев ли е?

През ключалката
16:20 - 11 Януари 2021
18991
УЖАС! Това Петър Курумбашев ли е?

Бившият кукувец, червен депутат и евродепутат и енергиен магнат Петър Курумбашев заприлича на професионален сумист. 52-годишният баща на 3 деца се появи в студиото на "120 минути" по Би Ти Ви да коментира носталгично януарските събития от 1997 г. и едва не потроши инвентара на Светльо Иванов с налятите си телеса, шокирано сигнализираха ТВ зрители.

Някогашният кльощав студент се е запуснал дотам, че изглежда подпухнал и неузнаваем в лице от рекордните килограми. Над всичко обаче се извисява гигантското бирено шкембе, което стърчеше над масата в студиото.

Курумбашев започна да трупа килца още в началото на века, но след като замина за Брюксел преди четири години, ситуацията е започнала да излиза извън контрол. Тъй като в последно време рядко се появява в родните медии, новият му външен вид беше шокиращ за телевизионната аудитория.

Още повече, че гостува в предаването заедно със стария си приятел и колега Любен Дилов - син, който е доста по-възрастен от него, но и под костюма му си личеше че е само мускули и очевидно тренира редовно, за разлика от Петър.

Курумбашев наскоро се разведе със съпругата си Мария Тереза и според злите езици е открил нова половинка в европейската столица, която е далеч по-добра кулинарка от бившата журналистка. За което свидетелства и рекордно набъбналата му снага.

Като млад политик със Симеон II и вчера с приятеля си Любен Дилов - син