В бар на "Нестинарка" плащаш 3 лева за кафе и 6 лева, че седиш на барбарон

Актуални новини
13:30 - 29 Юни 2020
7174
В бар на "Нестинарка" плащаш 3 лева за кафе и 6 лева, че седиш на барбарон

Бар на плаж "Нестинарка" ядоса летовници не толкова с цените на напитките, колкото с факта, че иска 6 лева, за това че клиентът седи на барбарон край морето. Става дума за популярния в Царево бар "Клуб 35" край морския бряг. И ако голяма чаша кафе струва 3 лева, то цената на мекото кресло на пясъка е цели 6 лева.


Във фейсбук от неделя вечерта се разпространява коментар на потребителя Христиан Георгиев, който е възмутен от трика на бара. Ето и неговото мнение:


"Искам да ви разкажа, защо според мен синдромът Андрешко убива всеки един бизнес в България! Сядаме с половинката и двете деца да хапнем и пием по нещо. Плажа е Нестинарка в гр. Царево. Плажчето е гръмко обявявано, като едно от безплатните и наистина има зони, в които шезлонг и чадър са по 0 лева. НО, тук идва голямото но, в заведението "Клуб 35", което имахме неблагоразумието да изберем, се плаща за барбарон по 6 лв. Видно от сметката, която прилагам, сме консумирали разни неща. Така да се каже, не сме седнали да пием едно фрапе и да нагъваме сандвичи от вкъщи!


Не че има лошо в това, просто не приемам за нормално да седнеш в заведение и да консумираш внесено от отвън. По същия начин не приемам и да седна да ям и да ме карат да плащам освен за храната, и за столовете! Днес заведението се "изхитри" и спечели едни 12 лева, но всъщност загуби много повече. Ние ще сме още поне два месеца в Царево и както казва Христо Мутафчиев - "Няма да им стъпим!", ама не на гърците, а на андрешковците. Съветвам всички приятели, също да не им стъпват. Синдромът трябва да бъде изкоренен, ако искаме бъдеще за децата си в тази страна!"


От "Клуб 35" обаче се оправдаха, че по никакъв начин не залъгват клиентите си и че съвсем коректно са обявили на големи табели на плажа, че ползването на барбароните струва 6 лева.

Ако лежиш на шезлонгите пред заведението обаче не плащаш за тях, ако консумираш от заведението, увериха от бара.

Снимки: АГНЕС МЕТОДИЕВА