В Левски вдигнаха ръце от дебелия Ники Михайлов (снимка)

Вратарят се мъчи със сланинките, не може да свали килограмите

У нас
13:48 - 17 Януари 2020
17787
В Левски вдигнаха ръце от дебелия Ники Михайлов (снимка)

В Левски са се видели в чудо от вратаря Николай Михайлов. Още на първата тренировка на „сините” през новата година Lupa.bg би аларма, че Никито се е издул като плондер. Повече от седмица след началото на подготовката синът на бившия футболен шеф Боби Михайлов не можел да свали дори кило от наднорменото си тегло, говори се в синия лагер. 

Вратарят се набива на очи покрай съотборниците си

„Ники не е в този вид, в който трябва да е професионален състезател. Това, което се видя, е просто... По-добре да не го определям. Не бива играч на Левски да е в това състояние. Той си знае”, каза по негов адрес славният голмайстор на „Левски” Петър Курдов след първия сбор на сините на Герена.

От около месец насам 31-годишният национал пак е заковал кантара на над 100 кг. За него се знае, че не обича диетите. Дори си има личен готвач на повикване. Михайлов бе в същото време преди година по това време, само месец-два след завръщането му в Левски, но си даде зор в зимната подготовка и успя да влезе в по-прилична форма, за да се наложи като титуляр през пролетта. Сега обаче не успява да стопи сланинките въпреки усилията на спецовете по кондиция в Левски.

Тази есен обаче Ники Михайлов се превърна в смъртна резерва на Герена след идването на черногореца Милан Миятович и почти не помирисва терен. 31-годишният Михайлов бе на вратата единствено в 1/16-финала за Купата на България срещу втородивизионния Спартак Варна (5:1). Заради това Михайлов се ослушва за трансфер, но на Герена се опасяват, че трудно ще дойде оферта за него, докато продължава да е 100 кила.