В памет на „Търси се“

Вижте Меги и Нели преди 20 години

Нещо за четене
15:58 - 20 Юни 2024
20573
В памет на „Търси се“

„Една епоха си отива... Благодаря на всички замесени в магията на „Търси се…“ С тези думи водещата на култовото предаване по бТВ Нели Хаджийска се сбогува със зрителите. А нейната колежка Меги Димчева загатна за ново начало: „Краят е щастлив, а новите пътища са избрани със сърцата ни!“.

След 16 години двете водещи съобщиха днес в ефира на „Преди обед“, че предаването спира да се излъчва. „Търси се…“ за нас, както винаги сме казвали, е един университет, който вече е време да завършим. Когато си свързан по този чист начин с човека до теб, можеш да го предадеш и на госта. Никога не сме се съревновавали за слава, за мъже, за каквото и да е. Всяка си има нейната пътечка, но заедно сме вървели много дълго време в този общ път“, заяви Хаджийска.

Нели и Меги станаха пословични със способността си да разплакват всеки един от гостите си. Предаването бе един от малкото останали позитивни формати в националния ефир и зрителите истински съжаляват за падането му от екран.

Според запознати причината е най-вече в рязко падналия рейтинг през последните 2 години. „Търси се“ доста се изчерпа и откъм концепция и гости, като от много време насам се канеха едни и същи лица.

За последните 10 години самите водещи също драстично се промениха не само в емоционален план, но и откъм визия. Нели и Меги се подлагаха на серия от пластики и естетични процедури, за да запазят свежия си вид и младост, заради което търпяха критики от зрителите.

Ето как изглеждаха водещите на „Търси се“ в началото преди 20 години, когато предаването стартира в телевизия „Ден“.