В Разград се заканиха на Левски

„Отиваме в София да бием”, отсече треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев

У нас
13:59 - 12 Април 2019
1859
В Разград се заканиха на Левски

В лагера на шампиона Лудогорец се заканиха отново да бият Левски насред София. Разградчани гостуват в неделя на националния стадион „Васил Левски” във възлов мач от челната шестица на плейофите в Първа лига. Треньорът на тима Стойчо Стоев обяви, че държи на победата. Преди месец в дебюта на Стоев след завръщането му в Разград Лудогорец удари сините 2:0 на „Герена”.

„Отиваме в София с идеята и целта да се представим на ниво. Представянето на ниво означава да победим. Няма да бъде лесно, но това ни е идеята. Надявам се тя да се осъществи”, сподели Стоев пред клубния сайт.

Лудогорец не е вкарвал гол в три поредни мача – срещу Берое (0:0) и в двата мача с ЦСКА (0:1 и 0:0). Стоев разкри, че на тренировките са били отработени най-вече завършващите удари.

„Не съм го изключил от съзнанието си. През седмицата работихме много в последната фаза – първоначално създаване и впоследствие реализиране на головите ситуации. Убеден съм, че футболистите независимо с какви функции са в даден момент ще реализират създадените положения”, обясни Стоев.

Вижте цялото интервю на Стойчо Стоев във видеото.

Снимка: Lap.bg