В Ростов признаха Попето за техничар №1

"Тук не спорим с Ивелин Попов", гласи табела на вратата в хотела на отбора

По света
17:34 - 26 Юни 2019
6429
В Ростов признаха Попето за техничар №1

Българският нападател Ивелин Попов е бил предизвикан да покаже футболните си умения на съотборниците в руския Ростов. Попето трябвало да се докаже пред останалите с жонглиране на малка топка и портокал.

Нашият явно се е справил най-добре от всички и се похвали, че затворил устата на съотборниците си, които явно са оспорвали качествата му. С доза чувство за хумор Попето явно е бил признат за техничар №1 в отбора. На една врата, най-вероятно от хотелските стаи, където е отседнал Ростов по време на лагера си, е залепена табела с лика на българина и надпис: „Тук не спорим с Ивелин Попов”. 

„Съотборниците ми знаят, че за футболни умения с мен в спор не трябва да влизат. Първо трябваше да се състезаваме на 21 - кой колко крачета може да направи с малка топка в ограничено пространство с редуване на ляв и десен крак. После - да направя 50 крачета с портокал. Сега вече не ме пускат в стаята”, разказа капитанът на българския национален отбора.

В момента Попето е на подготвителен лагер с Ростов преди началото на новия сезон в руското първенство. Наскоро нашият заяви пред руските медии, че отборът му има амбиции да влезе в топ 5 на крайното класиране.  

Така изглежда вратата на една от стаите в хотела на Ростов