Вълдобрев кани да гледаме "Лятото на Обичайните заподозрени"

Лентата е запечатала турнето на групата през 2018 г.

Култура
08:10 - 26 Март 2019
1929
Вълдобрев кани да гледаме "Лятото на Обичайните заподозрени"

На турне със Стефан Вълдобрев и неговата група ще ни заведе документалният филм на Камелия Петрова "Лятото на Обичайните заподозрени". Лентата пресъздава историята на едно пътуване, запечатало различни моменти - зад сцената, в буса, на брега на морето, от най-незабравимите концерти на голямото лятно турне на "Обичайните заподозрени" през 2018 г.

Главните герои на филма са Стефан Вълдобрев, Иван Лечев, Мирослав Иванов, Веселин Веселинов – Еко, Стоян Янкулов – Стунджи, Никола Стоянов и музикалната група The Gentlemen.

Именно сега е времето да се върнем няколко месеца назад, в огненото сърце на отминалото лято, за да полетим отново с музиката, да се гмурнем в безбрежното синьо на спомените и да си пожелаем бъдещето да ни е подготвило още подобни изненади.

Оператори на лятното музикално пътешествие на „Обичайните заподозрени“ са Кирил Проданов, Стефан Врачев и Георги Маринов.

Премиерата на филма е на 28 март в Дома на киното, но билетите вече са разпродадени. „Събитие има .... обаче билети няма...“, развълнуван е идейният двигател на „Обичайните заподозрени“ Стефан Вълдобрев. Музикантът е доволен, че групата е успяла да запечата летните турнета, плажа, морето, емоциите.