Валентин Кулагин се уреди с любовник – депутат

През ключалката
14:00 - 20 Май 2020
16204
Валентин Кулагин се уреди с любовник – депутат

Скандалният гримьор, риалити звезда и професионален досадник Валентин Кулагин е ударил истински джакпот в личен план по време на коронавирусната изолация, научи Lupa.bg. Нежният двойник на Миро от Каризма се е загаджил с провинциален депутат и бездруго неоправданото му самочувствие е хвръкнало тотално в небесата.

Забивката станала в началото на април когато народният представител, който е семеен и името му ще запазим в тайна, останал под карантина в София,  далеч от фамилията си. Човекът бил контактен с д-р Даниела Дариткова,  която даде положителна проба. След като чинно изтърпял двете седмици във ведомственото си жилище, депутатът отишъл да се „пооправи“ в елитен фризьорски салон,  където се запознал с Кулагин.

„В избирателния му район хората отдавна се съмняват, че ходи по двата тротоара. Става въпрос обаче за много отзивчив и земен човек, така че никой не си е позволявал да подмята нещо за интимните му предпочитания“, разказа ни запознат с личния живот на гримьорския любовник.

Двамата започнали с няколко дискретни срещи, но напоследък Валентин прекарвал поне по 2-3 нощи седмично при депутата. „Кулагин си мисли, че е хванал  голямата риба, но вероятно ще остане капо. Щом всички мерки паднат, човекът ще си се върне при семейството и ще му тегли една майна“, мълвят колеги на блондина.

В резултат от връзката си с народния представител позорището от ВИП  Брадър започнал да се чувства съвсем богоизбран и недосегаем. „Пие и шмърка като за последно, заяжда се, вдига скандали, налита на бой дори. Мисли си, че гърбът му е защитен, но скоро ще изяде боя,  ако не от Станимир Гъмов, то от някой друг“, сподели ни авер на Кулагин, като намекна за  шумния скандал  между гримьора и старозагорския актьор, който напоследък гърми в клюкарската преса.