Валерия, бягай от Евгени!

Майката на пианиста показа истинското си лице и възмути зрителите

Нещо за четене
22:33 - 18 Май 2023
299732
Валерия, бягай от Евгени!

Зрителите на "Ергенът" се обединиха, че Валерия трябва да се спасява от Евгени Генчев. Майката на пианиста показа истинското си лице и възмути зрителите, видя Lupa.bg. Стана ясно защо къдрокоското няма жена, никоя не би изтърпяла майка му Светла, която командва в дома им. Евгени не е мъж с право на избор, родителката му казва какво да прави. Стана ясно защо той не може да върже две приказки с жена, както и защо постоянно е на турнета в чужбина. 

"Валерия, бягай надалеч! Елена и надутата пуйка да се харесват, да се взимат и да въртят магии и заклинания заедно вкъщи. Бахти злобното женище.... Тя да е на първо място вместо жена му на Евгени, детето им да се казва с нейното име, да ходят заедно на почивка. Ти син за женене на 33 години ли имаш или какво? Излага себе си и сина си пред цяла България! Позор, типична селска свекърва!" - съветват фенове на шоуто.

"Този сегмент в шоуто ми е много странен и излишен (архаични порядки). Поне в реалния живот не бих правил така - да чакам одобрението на майка ми с кого да живея, кого да обичам, как да си кръщавам децата и прочее. Но разбирам, че само заради шоуто (сеир и рейтинг) е вкаран и такъв сегмент в "Ергенът".

"Много мъже са привързани към майките си ,които са деспотични.Тук имаме типичен пример на нещастна жена,обсебила сина си. Един нормален млад мъж, едва ли ще търси жена в телевизионен формат...е ако не търси Слава. Отчаян опит да избяга от реалността, но майка пак ще избира вместо него ...Истинска история от реалния живот, за жалост!" - пишат други зрители.