Валерия от "Ергенът" с откровено мнение за Алек

Нещо за четене
12:38 - 14 Май 2024
6779
Валерия от "Ергенът" с откровено мнение за Алек

Валерия, която отпадна най-изненадващо в последния епизод на "Ергенът" 3, а беше сред фаворитките на Алек, проговори за отношенията им и какво е попречило да продължи напред.

Красавицата, която дълго време успяваше да прикове вниманието на "Ергена", споделя че не е готова да продължи напред, защото първо трябва да излекува травмите от миналото си, за да може да стъпи във връзка някой ден.Признава, че е имала чувства към Алек, но не е можела да говори за тях с него, единствено да ги показва, обаче не и с думи. Освен това, тя била притеснена от факта, че той вече е готов и иска да има деца, докато тя е на друг етап от живота си.

Валерия е категорична, че ѝ е било много трудно да се впише сред останалите участнички, защото травмата от смъртта на майка ѝ има огромно отражение върху нея и начина, по който общува с другите. Единствено пред Катерина можела да се отпусне, като двете останаха близкиприятелки и след края на шоуто.

"Имам нужда от любов, имам и много любов в себе си, но съм я давала на грешни хора", категорична е Валерия, а относно това как е решила да отиде на кастинг за "Ергенът", отговаря откровено: "Баба ме прати".