Валерия от "Ергенът" се гушка с вълк

Моделката подкрепя инициативата “Европа без ценни кожи”

Нещо за четене
16:19 - 28 Февруари 2023
6802
Валерия от "Ергенът" се гушка с вълк

Очарователният модел и участничка в новия сезон на риалити предаването “Ергенът” Валерия Георгиева се снима заедно с популярния вълк Черок в подкрепа на Европейската гражданска инициатива “Европа без ценни кожи”. Инициативата събира подписи за забрана на всички ферми за кожи в Европейския съюз, както и забрана на продажбата и вноса на продукти от ценни кожи. След като се съберат определен брой валидни подписи, Европейската комисия ще се ангажира с разглеждане на искането на гражданите.


"Така и не разбрах какво удоволствие може да изпита човек, носейки чужда кожа, заради която невинни животни плащат с живота си. Някак си отказвам да приема, че живея сред толкова жестоки хора, които се възползват от онези, които нямат право на глас и не могат да изкрещят “Моля те, не взимай кожата ми! Без нея умирам бавно, а докато се опитваш да ми я вземеш, изпитвам зверска болка”.
Всъщност те крещят, но без думи, знаете ли? Крещят, докато ги дерат, за да им вземат единственото, което притежават - кожата и живота им!
Заедно с прекрасния Черок направихме тази фотосесия в подкрепа на Европейската инициатива за забрана на ценни кожи и за да ви помолим, ако носите такива палта, да се откажете!
Откажете се заради Черок, който можеше да лежи до мен одран, заради всички норки, чинчили и лисици, които стават жертва на тази жестока индустрия! Черок е красив, но палто от Черок няма да е красиво. Ничия болка и страдание не могат да ви направят красиви, ако сте грозни отвътре!
Нека всеки носи собствената си кожа!
Моля всеки, видял поста, да подпише петицията на https://evropabezkozhi.eu!" - пише Валерия Георгиева.