Валерия рухна психически в карцера на „Фермата“

Тежка затворническа депресия налегна гимнастичката

Нещо за четене
11:23 - 15 Ноември 2022
2760
Валерия рухна психически в карцера на „Фермата“

Тежка затворническа депресия налегна участничка във „Фермата“. След повече от 24 часа в импровизирания карцер на стопанството, гимнастичката Валерия се срина психически, видя Lupa.bg.

Красивата спортистка е затворена сама за два дни в къщата на бившия отбор „Нови надежди“, след като беше обявена за най-безполезен фермер. Прозорците на помещението са заковани, през тях едва-едва се процежда светлина, въздухът е спарен, а скуката - денонощна. Затворничката получава оскъдна храна и разполага с цукало, което да използва при нужда. Тя има право да излиза само три пъти на ден за по 15 минути.      

Първоначално Валерия приемаше „строгия тъмничен режим“ бодро, но с времето нервите й не опънаха до скъсване. След над 24 часа в изолация, тя започна да се тресе от безсилие, а по бузите й се търкулнаха сълзи. „Чувам гласа на мама, която ми казва: „Мишле, ти можеш да се справиш с всичко!“. Издържах две години в чужбина, където бях безкрайно сама, но оцелях. Знам защо съм във фермата и ще мина през каквото трябва, за да остана докрай“, каза тя, ридаейки. Съфермерите й се опитаха да я успокоят, опрели лица в закованите прозорци, а водещият Андрей й отиде на свиждане с кафе и бонбон, за да я окуражи.