Ванко 1 налази скандалната "Мис България" Тамара с големия нос

През ключалката
08:00 - 26 Ноември 2020
10247
Ванко 1 налази скандалната "Мис България" Тамара с големия нос

Бившият пандизчия Ванко 1 се отдаде на купони и мощно се завърна към публичния живот, след като отсъстваше от прожекторите години наред. На последните фотоси, които публикува в инстаграм, рапърът е в компанията на една от най-скандалните носителки на титлата Мис България - Тамара Георгиева, оприличавана едно време на Баба Яга от медиите заради солидния си обонятелен орган.

Двамата се забавляват на парти, организирано в дома на бизнес дамата Катя Роуз - свекървата на Тамара. Кадрите набързо обиколиха виртуалното пространство, предизвиквайки бурни реакции. Интересно какво ли мисли по въпроса половинката на Тамара - Стивън Роуз, който в момента е в Барселона.

На купона звучаха хитови парчета на Ванко 1, а двамата с "Мис България 2017" не пропуснаха възможността да покажат пред всички и умението си да свирят на пиано, като поздравиха всички присъстващи с общо изпълнение.

Българската прокуратура още води преписка за избора на Тамара Георгиева за №1 у нас преди три години. От държавното обвинение разглеждат всички документи, изготвени във връзка с провеждането на конкурса.

Организаторката на конкурса Ирина Папазова винаги се е изказвала категорично, че и към днешна дата в никакъв случай не би избрала друго момиче.