Ваня Григорова ръфа кмета: Терзиев се изживява като шеф на корпоративен офис

Защо кметът на София изхарчи няколкостотин милиона лева и не дава обяснение?, пита лявата общинарка

Новини
17:30 - 18 Декември 2023
3339
Ваня Григорова ръфа кмета: Терзиев се изживява като шеф на корпоративен офис

Неуспелият кандидат за кмет и настоящ общинар Ваня Григорова отправи поредни остри думи към Васил Терзиев индиректно. Въобразява си, че е шеф на корпоративен офис, подхвърли иронично устатата дама.

Преди 10 дни Васил Терзиев заяви, че София ще загуби няколкостотин милиона лева. Още тогава помолихме за официален доклад от него с приложения всички документи - колко пари дължи СОС, по кой проект, какви са възможностите за финансиране и пр. 

И досега такива документи не са ни предоставени, но г-н Терзиев продължава да вини опозицията, че не му гласува председател. Бил ни пратил ПРЕЗЕНТАЦИЯ. Този човек още си въобразява, че е в корпоративен офис, в който е достатъчно да покаже две картинки в ppt и служителите да се разтърчат, за да не им резне бонуса, отбеляза  със сарказъм Ваня Григорова.  

"В българските институции се работи с документи, не по сигнал тип "Една Жена Каза"! Наслушахме се на лъжите им", гневна е червената общинарка.

Днес Столичният общински съвет направи пети неуспешен опит да избере председател. От ПП-ДБ-СС издигнаха Грети Стефанова, а от ИТН - Пламен Данаилов.  БСП и "Възраждане" напуснаха залата и този път не предложиха кандидатури за поста.