Въпрос към МВР и НАП: Как скандалната полицайка Буба живее така луксозно със заплата от 1800 лева?! (пикантни снимки)

Люба Гечева от 6 РУ-София, която пусна дрогирания убиец с "Порше"-то срещу 200 лева рушвет, пръска хилядарки за ВИП екскурзии

Топ
17:03 - 06 Октомври 2022
19250
Въпрос към МВР и НАП: Как скандалната полицайка Буба живее така луксозно със заплата от 1800 лева?! (пикантни снимки)

Скандалната полицайка от Шесто софийско районно управление Любка Гечева е страстна любителка на нощния живот и обича да парадира с материалното си състояние, което едва ли се сължи на заплатата й от 1800 лева като редови служител на МВР. Такива изводи могат да се направят от публичния профил на Буба, както я наричат колегите й, в социалните мрежи.

Буба по време на една от поредните си екскурзии

„Влюбена в живота и той в мен! Прави повече от това да съществуваш. Живей!“ Това е написала в профила си във фейсбук 37-годишната Любка Гечева. Припомняме, че тя и колегата й от патрула Георги Малински са разследвани за длъжностни престъпления и като помагачи на пияния и дрогиран шофьор на „Порше Панамера“ Димитър Любенов, който на 25 септември на Околовръстното шосе на София уби французин и рани двама души.

Както е известно, Любенов твърди, че броени минути преди сблъсъка е бил спрян за проверка на от двамата полицаи, дал им 200 лева рушвет и те го пуснали да си ходи за село Равно поле, където е домът му. Нещо повече – адвокатката му дори твърди, че го е возел шофьор от „Дринк енд Драйв“, когото полицаите свалили с думите: „Това е наш клиент, ние ще си го поемем ".

Полицайката Люба Гечева на борда на яхта по време на поредната скъпа екскурия. Няма да коментираме облеклото й...

Буба няма вид на служител на реда, а на дама, обичаща разгулния нощен живот

От публикациите на самата Любка Гечева в социалните мрежи е очевидно, че на Околовръстното не е взела първите си 200 лева. Само по снимките й от тази година се вижда, че тя води доста луксозен живот. Буба е открила морския сезон още през зимата с екзотична екскурзия до остров Кореду на Малдивите.Цената на това пътешествие е 4700 лева, тоест три нейни заплати. През пролетта дръзката полицайка е била в турския курорт Анталия, а през лятото е имала несекващи турове по островите на Гърция и на Халкидики, както и по Черноморието. Освен страстта си към пътуванията, Любка Гечева не крие и тази към чалгата, както и към фитнеса и хранителните добавки.

Поздрави от Малдивите, балъци! 

"Не е ли редно НАП да образува проверка за доходите на тази дама? Как с една работна заплата се живее така? Очевидно е, че има допълнителни доходи, многократно надхвърлящи заплатата й като полицай, която е около 1800 лева. Нека е установи откъде идват тези пари - от любовник ли, от родители ли, от корупция ли. Ще се открият интересни неща вероятно", коментира пред Lupa.bg колега на Буба от 6-о РУ. Той признава, че дамата се ползва с лоша репутация в районното и за нейните подвизи се носят легенди.

Двамата полицаи, асистирали на убиеца Димитър Любенов, за момента не са задържани и нямат повдигнати обвинения. Има ли учудени?!

Фотосесия в гръцка таверна. Сладка съм, нали?!

Уморена, променена, като хищна хиена...