Въпрос на Lupa.bg: Имало ли е любов между Гришо и Симона Халеп?

Слух гласи, че Маша Шарапова зарязала нашето момче заради нейна колежка

Тенис
15:27 - 17 Юли 2023
28807
Въпрос на Lupa.bg: Имало ли е любов между Гришо и Симона Халеп?

Имало ли е любов между румънската звезда Симона Халеп и българина Григор Димитров се питат спортни журналисти като у нас, така и на север от Дунава. Проверка на Lupa.bg показва, че двамата се познават още от времето, когато румънската беше най-едрогърдата тенис звезда, а Гришо все още не бе гадже с Маша Шарапова. 

В тенис средите се говори, че връзката между българския тенисист и русата руска сексбомба приключва именно заради колежка на Маша. 

„Познавам Григор от 13-годишна. Играехме заедно по юношеските турнири. Когато бяхме на 16, спечелихме титлите в Москва“, спомни си Симона в екслузивно интервю за Omnisport.„Вярвам, че той може да постигне големи неща. Мисля, че в бъдеще ще спечели и
турнир от Големия шлем“, каза още румънката Симона Халеп.

В Румъния Симона Халеп се слави като човек, който изобщо не говори за личния си живот. Когато става дума за Гришо обаче, на лицето й се появява усмивка.

Халеп е забелязвана като зрител на мачове на Григор Димитров в международни турнири. Въпреки намеците дори в румънските медии, истината е, че нито един папарак не е успял да хване двете звезди заедно извън корта. 

В Румъния обаче не спират да говорят за враждата между Мария Шарапова и Симона Халеп.  Повечето хора мислят, че това е заради желанието и на двете в миналото да са на върха, но е много вероятно причината да е съвсем друга. 

Напоследък румънката се забърка в два големи допинг скандала. 

„Днес отново съм разочарована. Това е третият път, когато ITF и ITIA отлагат изслушването ми с месец, коментира Халеп. - От октомври чакам да ме съдят. През декември, благодарение на експертите, най-накрая успях да покажа, че по-голямата част от добавката, която използвах, е замърсена - и това доведе до положителен тест.  Тъй като антидопинговите правила позволяват, поисках бързо изслушване. Това е мое право, а и правилата го позволяват. За съжаление, ITF (ITIA) вече отложи изслушването ми три пъти. Беше ми отказано правото да се явя пред независим съд. И от 8 месеца не са давали възможност за участие в турнири. След Откритото първенство на Австралия, сега ще пропусна "Ролан Гарос" и "Уимбълдън". Да не говорим, че ще загубя всички точки и рейтинг. Те не само убиват моята репутация, но и мен като професионален тенисист. И не говоря за последствията за психичното ми здраве. Неуважението на ITF (ITIA) към правилата за бързо изслушване е толкова неуважително, че дори нямам думи...„Забавянето на правосъдието е отказ от правосъдие“, заявява в специално изявление Халеп. 

От известно време с Григор е новата му приятелка Мадалина Геня, която също е румънка.

“Когато бях млад, исках да печеля непрекъснато и да се доказвам. Разбира се, и сега искам да печеля, но когато намериш мотивацията си, тя се превръща във вътрешна сила, която те води напред. Моята кариера мина през възходи и падения. Имаше моменти, когато ситуацията не бе перфектна, но се учиш от това”, казва Григор, намеквайки и за моменти от личния си живот.

Техни приятели твърдят, че двамата били толкова влюбени, че най-вероятно щяло да се стигне до сватба. 

Красивата румънка била навсякъде с Гришо и след всеки мач двамата вдигали пищни купони. 

Хора, които са видели заедно Григор и Мадалина твърдят, че по-сладка и красива двойка не са виждали през живота си. 

Румънката обичала Гришо до лудост и била готова да направи всичко за своя любим. 

Никой обаче не знае как двамата са се запознали и дали има някакви отношения между новата на Григор и Симона Халеп. 

Вижда се само, че между Гришо и новото му гадже цари голяма любов, а тенис звездата ни позира навсякъде с усмивка и щастие в очите с голямата си любов.