Васил Божков с безбожно скъп часовник на откриването на новия си политически проект

Струва над 200 бона

Новини
13:13 - 04 Март 2024
7054
Васил Божков с безбожно скъп часовник на откриването на новия си политически проект

Васил Божков се появи на откриването на новия си политически проект Национално движение „Център" с часовник за над 200 бона.

Тузарският часовник, който видимо не изглежда нищо особено за невъоръженото око, тъй като е доста захабен, се оказва небезизвестният Patek Philippe Nautilus, чийто най-базов модел струва около над 140 000 лв. Семплият часовник достига и до колосалната сума от над 1 300 000 лева. Цената е в зависимост от модела, годината и екстрите, които даденият купувач си е поръчал.

Божков бе заложил на класическата и семпла серия на Patek Philippe Nautilus, която е вкарана в производство през 1981 година.

От коя година обаче е моделът, който носи Божков гордо на лявата си китка, не е ясно. Едно е сигурно и това е, че часовникът е доста стар, което най-вероятно го прави и със сигурност по-скъп.

Откриването на новия политически проект се състоя в известен столичен хотел, чиято локация е недалеч от сградата на ул. „Московска“, където се помещават офисите му и където Божков е под домашен арест с електронна гривна на глезена.

Хората под домашен арест имат право да излизат от мястото, на което изтърпяват мярката си за неотклонение, след молба и одобрение от съда или прокуратурата, което обикновено се дава по важни поводи. Божков получи такова разрешение от наблюдаващия прокурор и имаше право да отсъства от адреса си на „Московска" от 10 часа до късния следобед.