Васил Иванов обвини в лъжа Радостин Василев

Новини
20:53 - 26 Май 2023
6009
Васил Иванов обвини в лъжа Радостин Василев

За записа пуснат от Радостин Василев на пресконференцията му днес. Репортерът в мен веднага хвана няколко фактологични несъответствия в думите му. Това написа Васил Иванов в профила си във "Фейсбук".

"Сред тях - как и защо е направил записа. Той заяви, че онлайн заседанието на ръководството на ПП е започнало около 10 ч. вечерта и е завършило в 3 ч. през нощта. По думите му към 12.30 през нощта (по средата на заседанието) решил да си легне и тогава пуснал да се записва, за да може на сутринта да чуе какво е станало, какво се е говорило и какво се е решило след това. Та ако е пуснал да записва от 12.30 през нощта, защо тогава разполага и днес пусна запис на цялото заседание ( 5 часа), което е започнало в 10 ч. вечерта - два часа и половина преди 12.30 през нощта, когато решил да си легне и пуснал да записва по тази причина...!?", добавя той.

"От тук следва въпроса каква всъщност е истинската причина Радостин Василев да запише цялото заседание. И дали каза истината на пресконференцията днес, че направил записа защото решил да си легне към 12.30 през нощта и така да чуе на сутринта какво са говорили докато е спал. Повтори го няколко пъти на пресконференцията, която всеки може да види в интернет. На нея между другото поне три пъти заяви: "Аз винаги говоря само истината", пише още Васил Иванов.

Снимка :Агнес Методиева