Василий Трактороубиец – Магнитски от Дубай

Кремълските агенти действат по серия от направления за дестабилизация на страната

Коментар
20:31 - 28 Август 2023
44514
Василий Трактороубиец – Магнитски от Дубай

Ако някой иска да ме убеди, че Васил Крумов Божков е тръпнал две години и половина от нетърпение да пикае в кофа в следствието, вместо бризът на Персийския залив да ближе леко остатъка от перчема му, е пълен олигофрен. Да замени доволните муцунки на разните му там зари и лилани с гъстите веждаци на прокурор Ангел Кънев. Кубинската пура с изпросен от циганина в съседната килия фас. Божков е изпратен тук с мисия, царят на хазарта този път е само пешка в голямата игра за дестабилизацията на България и превръщането й в смърдяща, съветска клоака от типа на Беларус.

Кремълските агенти действат по няколко много очевидни и още пъти по толкова резервни направления. Първото, естествено, е упорито прокарваната теза от ушатия селянин от Славяново и придворните му партенки – социолози, политолози и прочее ченгеджийски издънки, за преяждането с власт на ПП-ДБ. Атаките са шокиращо елементарни, на принципа насраният пита кой е пръднал. Докато кабинетът се опитва да разкара назначените от служебните мижитурки алкохолици и чужди агенти от службите и администрацията, от „Дондуков“ 2 се сипят обвинения в политическа чистка и шуробаджанащина.

На второ място идва изтърканият, но винаги удобен псевдопатриотизъм на Късопишковци и подобните им нискочели фъфляци от провинциалните гета. Започнахме с посолствата, краварите и соросоидите, но кагебейската агентура няма да спре дотук. Няколкото палатки пред паметника на позора в Княжеската градинка не свършиха работа, така че се стягайте - очаквайте ескалация както по линията Македония, така и с циганското малцинство и с българомохамеданите. Там ситуацията е сложна, тъй като в момента руската мечка се е нагъзила мощно към Ердоган, но картата винаги е на масата.

Ако не знаете какво следва, се върнете 6 месеца назад и обърнете поглед към... Молдова. През януари външният министър Нику Попеску призова Европейския съюз да санкционира тамошните олигарси, които работят съвместно с Русия за дестабилизация на страната му. Москва, от своя страна, отхвърли обвиненията и обяви, че Кишинев „се подхлъзва към антируска истерия“. Последното да ви е познато от психобръщолевиците на дъревиците, кънчовците, карбовчетата и волгиноидите?

Малко по-късно прозападното правителство на Молдова подаде оставка след вътрешнополитически натиск. То желаеше да си сътрудничи с НАТО (конституционният неутралитет изключва членство), но се удари в тежките политически разделения в обществото, умело спонсорирани от Москва. Петата колона на русофилските гъзолизци, подобни на БСП, „Възраждане“ и „Атака“, маскирани като радетели за петролна, ядрена и зърнена независимост, унищожиха управляващата коалиция по модел, по който уверено вървим.

В такава схема винаги ключова роля играят олигарсите. Васил Крумов Божков не е дошъл тук да си нагледа кой му пие от ритоните и кой му драска колесниците. Той е кагебейският отговор на „Магнитски“. Натискът, който съчлени т. нар. „сглобка“ от Запад, получава в негово лице своя отговор от мрачния, злокобен Изток в опит да я разруши. Слушайте внимателно какво ще говори Василий в близките дни, защото той не е изпратен тук да мълчи. Вервайте ми.