Въй! Марешки дава €100 000 награда на най-верния си фен

Политика
18:05 - 25 Септември 2020
6400
Въй! Марешки дава €100 000 награда на най-верния си фен

Въй, както биха възкликнали варненци - Веселин Марешки дава 100 хиляди евро награда на най-верния си фен! Фрапиращата новина наостри фейсбук, видя Lupa.bg. Проверката ни показа, че лидерът на ВОЛЯ наистина събира свои почитатели за онлайн лекции по политика в блога Veselin Mareshki Online.

След напускането на виртуалната стая изскача чат, в който потребителят получава следното съобщение:

Поздравления, това е вашата последна стъпка, за да можете да получите 100 000 евро награда.

1. Трябва да споделите моя поток на живо с 5-10 групи във Facebook. Ако не споделите този подарък, ние ще го дадем на някой друг.

2. Отговорете на това съобщение, направете го бързо, защото имате само 5 минути, за да споделите моите кадри на живо, повече споделяне, повече шансове за победа.

Каквото и да отговори „зрителят”: от „Я се ши@ай”, до „Весо, ти си бог”, на секундата пристига и продължението на онлайн „диалога”:

Поздравления ....... Ще осигуря неочаквана финансова помощ на тези, които коментират и споделят тази публикация с 10 групи. След няколко часа ще я изпратим (вероятно „помощта” във вид на 100 000 евро, б.ред). и аз ще поема пълната отговорност за подаръците. Регистрирай се сега на връзката в долната част. И ще изпратя парите 10 минути след регистрацията. Бог да те благослови”, завършва чатът с „Марешки”.

Според компютърни спецове обаче иде реч за измама, от която, обаче, се вдига популярността на варненеца....