Възмездие: Габи и Габриела аут от "Ергенът"

Евгени подари две рози на Виктория

Нещо за четене
11:28 - 30 Март 2023
3078
Възмездие: Габи и Габриела аут от "Ергенът"

Настоящата йога инструкторка и бивша стюардеса Виктория бе една от първите дами, които Евгени Генчев покани на индивидуална романтична среща. След нея обаче между двамата настъпи пълно затишие, инициирано от Виктория, която дори бе помолила Пам, като домакин на коктейла предната седмица, да не организира среща между нея и Евгени.

В откровен разговор с Боряна тя сподели причината за дистанцираното си поведение към музиканта: „Ти знаеш за живота, който съм водила преди, че не беше много стойностен, и след това нещо аз се опитах изцяло да изгоря всичко в мен и от там се изградих наново като личност, като човек. Загърбих стария си начин на живот, хората, с които се виждах, и се обърнах към духовното. Сега осъзнавам, че ме е страх да се доближа до друг човек, защото може това, което съм изградила, да рухне и аз да стана отново зависима“.

Виктория не скри, че има притеснение да сподели всичко това с Евгени, защото се бои, че може той да се отдръпне, но бездната, която се открива помежду им, я подтиква да бъде откровена. По време на тазвечерния коктейл Елена лично помоли виртуоза да обърне внимание на Виктория и да ѝ даде шанс да поговорят насаме. По време на усамотението им Виктория даде воля на емоциите и разкри страховете си:
„Когато влизах тук, аз бях обещала на себе си да бъда искрена, честна и отворена към теб на 100%, но не чувствам, че съм била такава в последните дни – просто се отдръпнах, без да ти кажа нищо. На индивидуалната ни среща си позволих да бъда уязвима с теб, споделих ти много лични неща, чувствах те все по-близък, но веднага след това направих тази крачка назад, за да не изгубя отново себе си, защото ми е коствало много усилия, за да загърбя стария си начин на живот и да изградя себе си наново. В последната една година си станах самодостатъчна и ме е страх да допусна друго същество до себе си, за да не загубя този мой център. Когато усетих, че ти започваш да се приближаваш до мен, това ме изплаши“.


Евгени изрази желанието си да бъде плътно до Виктория, за да ѝ помогне да преодолее страховете си: „Не съм готов да я оставя да си тръгне и да се загуби в този страх“. Двамата се прегърнаха, а Виктория почувства облекчение, че Евгени я е разбрал и не се е отдръпнал от нея, видя Hotnews.bg. На Церемонията на розата той засвидетелства подкрепата си, като ѝ подари не една, а цели две рози, заради което се наложи Габи и Габриела да напуснат имението.