Вдовицата на Безински атакува Стоичков с "Лъжец!", а Кокала го заклейми като "кюрд"!

Той никога не е помагал за лечението на мъжа ми!, разкри Красимира

Спорт
18:00 - 10 Април 2024
19296
Вдовицата на Безински атакува Стоичков с "Лъжец!", а Кокала го заклейми като "кюрд"!

Вдовицата на един от най-обичаните, лъчезарни и всеотдайни футболисти, преминали през ЦСКА - Красимир Безински, атакува легендата на родния футбол - Христо Стоичков.

Красимира Безинска и друг път се е изказвала по футболни теми, показвайки, че е прихванала доста от съвместния си живот с Бези, който почина на 22 април 2019 година, губейки битката с рака.

"И така, да Ви кажа, че Христо Стоичков го познавам, от времето, когато дойде в София, правила съм за него много. Не само аз, много хора правихме нещо за него, някои ходиха да дават "обяснения" в Пловдив след един мач", сподели тя.

"Той е велик футболист, в това няма съмнение, най-великият български футболист! Най-голямата ми болка е, че излъга. Излъга, че е лекувал мъжа ми в Испания! Никога не го е лекувал никъде!

Те даже не се чуваха!

Ок???

А сега ще го прочетат майка му и брат му... Защото аз си контактувам с тях", сподели в профила си във Фейсбук Красимира Безинска. Тя и преди беше изказвала подобно мнение, тъй като благодетелят на ЦСКА Гриша Ганчев също си приписа заслуги, че е помагал за лечението на Краси Безински, но тя опроверга и този слух.

Първият, който коментира поста й, беше последният треньор, направил Левски шампион - Емил Велев. Кокала написа: "Измамник, кюрд!", при което Безинска отвръща: "Айде, стига де, ние сме над нещата!".

А малко по-късно допълни във връзка с появата на Стоичков на "Българска армия", където продължава демонтажът на стадиона, а Камата се появи там и показа, че си взима чим за "Залата на славата на Христо Стоичков": "Ние го чакахме с багера, а той с каска дошъл, "да бере реликви". Утре и аз отивам, да "си набера" нещо за спомен. Ама, без каска, имам твърда македонска глава. Направо ме махайте, хич не ми се чудете".