Вечното дерби: Левски тренира без Колев, Купър на облекчен режим в ЦСКА

Спорт
16:23 - 15 Октомври 2024
3169
Вечното дерби: Левски тренира без Колев, Купър на облекчен режим в ЦСКА

Дни преди Вечното дерби старши треньорът на Левски Станислав Генчев проведе поредната тренировка на „сините“ без в нея да участва националът Александър Колев.

Голмайсторът на миналото първенство получи малко по-дълга почивка от треньорското ръководство на „сините“.

С отбора се подготвя Кристиан Димитров, на когото бяха спестени част от натоварванията, тъй като има лек физически проблем.

Извън групата е и талантливият вратар Огнян Владимиров, който е трета опция за „сините“ на тази позиция, а отсъствието му се дължи на лек проблем в областта на лакътя.

На „Герена“ очакват завръщането на венецуелският национал Кристиан Макун, който има още един мач в зона Южна Америка.

ЦСКА също продължава да се готви на пълни обороти за двубоя срещу Левски в събота. Днес отборът проведе интензивна тренировка преди обяд на клубната база в Панчарево, като треньорският щаб наблегна почти изцяло на тактическата подготовка на футболистите за предстоящия мач.

В края на заниманието бе организирана и двустранна игра.

Всички налични играчи се включиха пълноценно в тренировъчния процес с изключение на възстановяващия се от травма Лиъм Купър и заетите с националните си отбори.

Утре ЦСКА ще тренира от 11:00 ч. в Панчарево, като заниманието ще е открито за представителите на медиите в първите си 15 минути.