Величков към Домусчиев, Русев, Фурнаджиев и Венци: Напуснете, бе!

Спорт
11:26 - 29 Септември 2022
1931
Величков към Домусчиев, Русев, Фурнаджиев и Венци: Напуснете, бе!

Един от основните хора в екипа на Димитър Бербатов коментира ситуацията, в която се намира БФС след поредните решения на СГС свързани с конгресите на футболната централа.

„Нищо ново под слънцето – от кога го говорим това? Оттук нататък ще се опорочава всеки Конгрес. Това правиха и това ще правят Михайлов и обкръжението му. Ще опорочават всеки Конгрес и ще приемат да бъдат сочени за виновни без да им пука. Висша наглост и безочие“, каза Величков пред Би Ти Ви.

Той призова някои от настоящите членове на легитимния Изпълком да напуснат организацията, разбирайки какви действия върши Борислав Михайлов.

В момента легитимен за решения е Изпълкомът, който работеше преди Извънредния конгрес на 12 октомври 2021, тъй като съдът не приема взетите тогава решения.

„Призовавам сериозните колеги в легитимния Изпълком – Кирил Домусчиев, Атанас Фурнаджиев, Венци Стефанов, Спас Русев и другите колеги, които със сигурност разбират какво вършат Михайлов и най-близкото му обкръжение, да се разграничат от действията им и се оттеглят от Изпълнителния комитет на БФС. Вярвам, че вече са наясно с всичко“, допълни Величков.