Велико! Георги Валентинов: Жените в България не са като човек

Бившият на Златка Райкова си мечтае да отиде до Филипините

Нещо за четене
14:15 - 08 Декември 2023
13824
Велико! Георги Валентинов: Жените в България не са като човек

Бившият мъж на Златка Райкова – Георги Валентинов – е разочарован от българските жени. За това иска да си вземе филипинка. Това сподели той в интервю за Star Reporters неотдавна. Георги бе в позицията на рогоносец, когато Златка Райкова му изневерява с Благой Георгиев. За този период Георги казва: „Аз съм човека, който взе решението да се раздели със Златка“.

До раздялата се стига, когато на Георги му се обажда приятел да му каже, че е видял Златка и Благой заедно във фитнеса на „Царско село“. Георги е убеден, че двамата са започнали отношения докато Златка е била с него.

Впоследствие Благой и Златка се събират, а плейтмейтката му ражда дете. Любовните им отношения обаче приключват с раздяла, а след време Георги и Благой изглаждат отношенията си, изясняват се по приятелски. Междувременно Златка каца на друг клон. В момента тя е омъжена за Карен, от който чака второ дете.

Междувременно Георги все още таи горчилка от предателството и говори с разочарование за българската жена:

„Лошото е, че в днешно време жените не са като човек. С тази мода в момента да са с по 20 години по-големи мъже от тях, ако може да е женен с две деца, да има да й оправя наема, да й купува дрехи, да кара скъпа кола. Те, жените, се развиват много по-бързо от нас мъжето, но и много по-бързо им минава времето и после се осъзнават след 30 години и хващат последния влак“, философства Георги.

Той си мечтае да отиде до Филипините. Негов приятел, който кара круиз на кораб му казал: „Жорка, стига се мъчи повече с тия български жени. Тука има един остров само с филипинки, които си търсят щастието навънка“.

Неспособен да се справи с българската жена, Жорката се е запалил да отиде и да си хареса някоя филипинка, да си я вземе в България, да се ожени за нея, да му роди две,три,четири, пет деца.