Венци плаши армейците: 50 кинта за билет!

Това ще е цената за мача за купата, а за първенство ще са по 20 лв.

Спорт
12:37 - 29 Ноември 2023
1964
Венци плаши армейците: 50 кинта за билет!

Билетите за феновете на ЦСКА за предстоящото в петък от 17:30 часа шампионатно гостуване на Славия ще са по 20 лв., но все още не е ясно колко ще струват пропуските за мача за купата няколко дни по-късно.

Това заяви пред "Тема Спорт" босът на белите Венцеслав Стефанов.

Както е известно, той често се заканва да повиши стойността на билетите за гостуващите привърженици на ЦСКА и Левски, тъй като понякога те чупят седалките в сектор В на стадион "Александър Шаламанов".

"Билетите за петък са по 20 лв. Ако феновете са кротки, и във вторник ще е толкова. Ако чупят - ще бъде 50 лева", заяви в неподражаемия си стил вчерашният рожденик.

Както е известно програмата на първенството и турнира за Купата на България съвпадна така, че само в рамките на 5 дни ЦСКА два пъти ще гостува на Славия - първо в шампионата, а след това и в 1/8-финал от втората по престиж родна надпревара във вторник от 17:30 часа.

Победа в елита след няколко дни ще означава и че армейците ще зимуват като лидери в класирането. Това са и предпоследните две срещи от есенния дял преди дербито с Лудогорец на 10 декември.

То се явява и прощален мач за стадион "Българска армия" в настоящия му вид и очаквано еуфорията за него се усеща още от сега.