Венци Стефанов беснее: Радостин Василев е лакей на ЦСКА!

Не можа да танцува и едно лято като министър, злорадства президентът на Славия

Топ
12:36 - 09 Юни 2022
3570
Венци Стефанов беснее: Радостин Василев е лакей на ЦСКА!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов за пореден път атакува министъра на спорта Радостин Василев. Босът на белите направи коментар, касаещ юриста, който от вчера не е на поста, тъй като лидерът на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов обяви, че оттегля своите министри.

По този начин де факто Дългия слага край на работата на Василев като спортен министър в правителството на Кирил Петков. Адвокатът стартира множество разследвания и разкри нередности, извършвани от предния министър Красен Кралев, както и от управляващата преди това партия ГЕРБ.

Радостин Василев разкри много измами в спорта, което не се хареса на бившите управници

"Радостин Василев не можа да танцува и едно лято като министър. Ще го запомним с лакейството му към ЦСКА. Изглежда скоро ще има нови избори, което може би е правилно, защото в това правителство има много недоразумения", заяви босът на най-стария столичен клуб, цитиран от Спортал.

Радостин Василев прие в началото на мандата ти част от столичните клубове, начели с ЦСКА и Левски, за да се дискутират проблемите им. Разбира се, той даде ясно да се разбере, че ще направи необходимото, за да може ЦСКА да стартира подготовка за нов стадион, но това не се хареса на критиците на армейците.

Впоследствие Василев разкри за големи измами със средства за Зимния дворец, за стадион "Септември", както и да басейн "Дианабад", като наред с това обеща, че Красен Кралев ще е първият министър на спорта, който ще бъде вкаран в затвора за измами и злоупотреба.