Венци Стефанов: Да, Мартин Георгиев ще играе в Барселона!

Не вярвам Еми Костадинов да е бил сериозен, че групата ни е тежка, каза босът на Славия

Спорт
15:17 - 01 Юни 2022
2086
Венци Стефанов: Да, Мартин Георгиев ще играе в Барселона!

Босът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че "белите" уточняват последни детайли по трансфера на Мартин Георгиев в Барселона. Договорът на централния защитник с каталунците ще бъде за две години.

Стефанов коментира и думите на Емил Костадинов, който определя като трудна групата на националния отбор в Лигата на нациите. Според шефа на славистите Коща се е шегувал.

"Да, Мартин Георгиев ще премине в Барселона. Уточняваме последни детайли. Той ще бъде футболист на Барселона през следващите две години.

Надявам се думите на Бакеро, на Лъчо Танев, на Алесанко, които ми казаха, че Барселона са го харесали и са се спряли на него не заради неговия ръст, а защото знае да играе футбол. Там няма пръти, които да брулят крушите, а имат футболисти, които играят с топката.

Славия ще спечели авторитет, ще спечели и момчето. Мисля, че и българският футбол ще спечели. Ако си НАП, ще дам повече точна информация. В Славия всички, които имаме нещо общо с този клуб, изповядваме едно нещо: "изберете българското".

Знаейки горе-долу бюджетите на българските участници в евротурнирите, с изключение на Левски, който се издържа благодарение на феновете, с половината от бюджета на Лудогорец и ЦСКА не могат да ме изкарат от евротурнирите с български футболисти. Нямат никакъв шанс - нито Бърбориньо, нито който щеш да докараш.

Емо не може да е казал сериозно, че ни е тежка групата. Направил си е майтап, бъзика ви. Как Емо ще се страхува от Македония, Гибралтар и Грузия. Сега да се съблече, ще им вкара три гола.

Айде стига! 100% сме фаворити. Ако нямаш тази мисъл, ми седи си у вас, бе! Северна Македония - какви са тия? Кога станаха държава? Грузия имат израстване, ама е Грузия. Ако почнем от тях да се плашим, да закрием този спорт и да играем петанк. Стига с тези глупости! Емо Костадинов се е пошегувал с вас и сте се хванали на въдицата. Той не е страхливите.

Гледах финала на Шампионската лига вкъщи. Киро може да си ходи с частния самолет, където си иска. Утре може да излязат всякакви глупости. Чувал съм всякакви небивалици", каза босът на Славия.