Венци Стефанов: И аз искам Шарън Стоун, но...

При всички положения Илиан Илиев е по-добрър вариант от Кръстаич, заяви босът на Славия

Спорт
11:49 - 30 Октомври 2023
9297
Венци Стефанов: И аз искам Шарън Стоун, но...

"Националният отбор е в кома. Като стане официално да обявят Илиан Илиев за треньор, ще коментирам. Но мисля, че е по-добрия вариант от Кръстаич. Илиев познава добре българския футбол. Запознат е с обстановката. Познава футболистите, но ние куцаме другаде", заяви президентът на Славия Венцислав Стефанов.

"Многото чужденци в отборите. Боби и Гонзо не са виновни. За Славия ще кажа, че отлепихме ютията от дъното. Предстои доста работа. Играем с Лудогорец. Притеснен съм. Но аз съм притеснен преди всеки мач защото всички играят, независимо дали е Етър или Левски.

Няма лесно вече. Но съм оптимист за бъдещето на отбора. Светослав Вуцов свали килограмите и може би ще пази срещу Лудогорец. За трансфер на Кристиян Стоянов в ЦСКА? Ха-ха-ха. И аз искам Шарън Стоун, но не всичко е пари. Знаете има такава песен. Такъв трансфер е невъзможен. Абсурд. Той трябва да се доказва още доста първо в Славия" каза за BgDerby Стефанов.

На въпрос, кой ще е краен победител на пловдивското дерби Ботев - Локомотив, Венци Стефанов бе кратък: "Смятам, че Ботев ще победи".