Венета Харизанова проговори: Мъжът ми да каже дали се развеждаме!

Нещо за четене
22:13 - 20 Юни 2024
26377
Венета Харизанова проговори: Мъжът ми да каже дали се развеждаме!

Развеждат ли се наистина след брак, продължил цели 13 години моделката Венета Харизанова и съпругът й Емил Маринов? Темата е сред най-коментираните напоследък, след като жълт вестник съобщи, че бизнесмена си е хванал доста по-млада любовница. Оказва се, че двамата наистина са пред раздяла.

"Не искам да влизам в подробности, нека да потърсят съпруга ми за отговор", отсече лаконично и през смях Венета Харизанова, потърсена за коментар от Хотнюз. "Би било жалко такъв красив мъж да остане с една жена, всички писваме в един момент, важното е да сме шастливи“, заяви още тя многозначително.

Венета Харизанова и мъжа й в сватбения си ден

Из медиите отдавна циркулират слухове за развод, които се подхранват и с честите липси на съпруга й от семейното ложе. Заради ловната му страст, бизнесменът Маринов отсъствал от вкъщи почти всеки уиекенд, а с полвинката му ходили на почивка два пъти годишно и за много кратко време.

Според прясната светска клюка в семейния конфликт между Харизанова и Маринов стои и любовница. Ставало въпрос за 27-годишна блондинка, която работи за бизнесмена и в същото време поддържат интимни отношения. Двамата дори били забелязани наскоро да пътуват до Санторини, което само потвърдило слуховете, че съпругът на Харизанова си ляга със своята подчинена.

Преди няколко години стана известно, че Венета има здравословен проблем. Именно това била причината бившата моделка да изчезне от медийното полезрение. През цялото това време тя се скрива от публични изяви, като работи предимно от вкъщи, за да развива новата си професия. Близки до Венета споделят, че още от тогава се е дистанцирала от социалната среда, избягвайки всякакви събития и поводи за среща с хора. Същевременно се е посветила и на кауза за кучета. Тези неща обаче довели и до сътресения в брака, смятат близки на Харизанова.

Иск за развод обаче е заведен в съда, издават източници. Според запознати, в последните месеци Емил се държал доста зле с нея и не спирал да я обижда. Въпреки това Харизанова отказва задълбочен коментар по темата.

Венета в последните години имаше здравословни неразположения