Венета Райкова: Богат мъж иска да опиша секс подвизите му с куп звезди

Почитател на тв водещата-писателка напира да стане герой в следващия й роман

Нещо за четене
20:44 - 12 Август 2019
11002
Венета Райкова: Богат мъж иска да опиша секс подвизите му с куп звезди

Интересно предложение за сюжет на следваща книга даде заможен почитател на Венета Райкова. Тв водеща, която дебютира като писателка през 2016 г., а в рамките на три години изстреля шест романа към рафтовете на книжарниците, разкри, че неин почитател се е свързал с нея с молба именно тя да опише сексуалните му подвизи с „едни от най-известните жени у нас“.

Въпросният господин е описан от авторката като „доста богат“ и „рядко споменаван в медиите мъж“, който е прочел всички нейни книги, а любима му била „Инсомния“. "Този човек ми изпрати снимки от Дубай с миски, фолкзвезди и плеймейтки. Готов е да разкаже живота си, но държи да е описан в книга под формата на “художествена измислица”... Е, че те всичките ми книги са художествена измислица", намигна Райкова пред последователите си във Фейсбук.

Авторката на „Триумфът на кучките“ в момента работи по седмия си роман, който е с работно заглавие „Горещо“ (същото название имаше и предаването, което тя води години наред). „Може пък да успея да пренаредя сюжета и героите и да включа този джентълмен и неговите любовни истории с едни от най-известните жени у нас...А може да остане като герой на следваща книга - ще видим“, загатва писателката.

Райкова разкри, че това не е първата подобна оферта, която получава. До момента обаче предимно жени са се опитвали да „продадат“ личния си живот за сюжет на някоя от книгите й.