Веселин Маринов влюбен като тийнейджър във Веселина

Изповеди
14:26 - 10 Януари 2020
44633
Веселин Маринов влюбен като тийнейджър във Веселина

Веселин Маринов е лудо влюбен в гаджето си Веселина Пеева. Признава, че е щастлив с жената до себе, с която са заедно от почти две години.

“Тя ми дава онова, което от доста години не бях получил. Тази любов, която всеки един мъж иска да има. И онези, които казват, че не вярват в любовта, те просто не са я срещнали и не знаят, какво е да те чакат, да затвориш една врата и да знаеш, че света свършва, да ухае на дом. Когато съм сам, никога не ухае на дом. В този ред на мисли, животът ми в личен план е много съвършен и се чувствам много добре. Изпращам една сравнително добра година и в работата си. Издадох новия си 29-и албум “Легенда за любовта”. Успяхме да направим три клипа към него, имах и 42-43 концерта” – казва певецът.

Маринов се определя като много романтичен и е запазил доста от юношеските си мисли. Тази част от своя характер е пренесъл и в песните си, които са отправени към красотата на  жената.

“Лошото е, че времето вече не е такова и хората, които изповядват такава музика като мен, станаха по-малко. Но за голямо мое щастие хората, които харесват такава музика, са достатъчно много, за да пълнят салоните, за да идват на моите концерти и да ми дават надеждата, че съм на правия път и че това, което правя вече толкова много години, го правя добре” – категоричен е той.