Веселка отново спечели "Фермата"

Многодетната майка си тръгна по-богата със 100 000 лева

Нещо за четене
23:40 - 10 Декември 2022
12328
Веселка отново спечели "Фермата"

Емоционален и драматичен финал сложи точка на „Фермата“ 8, а многодетната майка Веселка триумфира като победител. Освен мечтаната титла, тя грабна чек за сто хиляди лева и така си направи най-хубавия подарък преди празниците. За нея това е втора победа в предаването, след като преди няколко години стана шампион в петия сезон, видя Lupa.bg.

Веселка се бори със зъби и нокти за първото място заедно с гимнастичката Валерия, хандбалистката Камелия, пчеларя Яни, хлебаря Чавдар и агронома Иван. Шестимата влязоха в три адреналинови битки и показаха гладиаторска воля, ловкост и издръжливост. Освен от резултата от сблъсъците, крайното класиране беше формирано от гласуването на отпадналите участници в осмия сезон и от вота на зрителите. 

Както победителката, така и останалите претенденти за 100-те хиляди лева, работиха неуморно в стопанството през изминалите месеци. Те издигнаха от нулата фермерско селище на брега на язовир Диканя и си припомниха българската история и традиции. „Фермата“ 8 не само ги сблъска с трудностите на селския живот, но им донесе незабравими преживявания и ги срещна отблизо с трима велики спортисти - футболната легенда Христо Стоичков, волейболиста Владо Николов и гимнастика Йордан Йовчев.