Веско Балевски: Трябва промяна в БФС

Спорт
17:05 - 12 Февруари 2024
1805
Веско Балевски: Трябва промяна в БФС

Членът на Изпълкома на БФС Веселин Балевски коментира заседанието на органа. Бившият съотборник на Борислав Михайлов в Левски заяви категорично, че е време за промяна. Според него самият Михайлов е взел решение да не се кандидатира отново за шеф на родния футбол.

„Надяваме се всичко да е нормално за провеждането на Конгреса. Всичко е ясно. Приеха се документите, никой нямаше против, така че на 15 март ще има Конгрес. Ще бъде ръководен от Михаил Касабов. Всичко ще е както е в Европа, УЕФА и Германия. Друго не сме обсъждали. Беше кратък Изпълком“, каза Балевски.

„Щом има Конгрес, разбира се (че сегашното ръководство е узряло за промяна). Трябва нещо да се промени. Трябва да се сложи край“, добави той.

„Аз не съм присъствал на разговорите в министерството. Михаил Касабов присъства. Може би към него трябва да отправите въпроса. Нямам информация. ФИФА и УЕФА са били дипломатични“.

„Мисля, че Борислав Михайлов е решил да се оттегли. Такова чувство имам, но това е негово решение. Перфектен вратар. Елиминирахме заедно Щутгарт, шампионът на Германия. Всеки греши, няма безгрешни хора“, каза още някогашния играч на Левски.