Веско Маринов предизвика шок във „Фермата“

Претендентите за стоте бона останаха с отворени усти като разбраха какви ги е вършил изпълнителят на хита „Горчиво вино“ в бурната си младост

Топ
11:45 - 01 Декември 2022
3552
Веско Маринов предизвика шок във „Фермата“

Страхотен шок преживяха участниците във „Фермата“ заради майстора на любовния шлагер Веселин Маринов. Претендентите за стоте бона останаха с отворени усти като разбраха какви ги е вършил изпълнителят на хита „Горчиво вино“ в бурната си младост.

Пръв с истината за певеца се сблъска строителят Калин, който трябваше да участва в тест и да отговори на въпроса: „Вокалист на коя рок група е бил в началото на кариерата си Веселин Маринов?“. Риалити героят налучка правилния отговор - група „Импулс“ и отхвърли останалите варианти „LZ“ и „Трамвай №5“, въпреки че не подозираше за изявите на Веско в тежкия музикален жанр.

Водещият Андрей предизвика още по-силно изумление сред участниците в предаването като разкри, че между 1981 и 1984 г. Маринов е бил бесен прогресив рокаджия. „Бил е метъл киче и е забивал яко, но е бил принуден да се оттегли заради операция на гладните струни“, уточни той. Продукцията придружи тези факти с историческа снимка на младия Веско, облечен в кожено черно яке, окичен със синджири и увенчан с тупирана черна коса.