Везенков: Да играя срещу Леброн е сбъднат сън

Топ
11:44 - 30 Октомври 2023
1912
Везенков: Да играя срещу Леброн е сбъднат сън

"Още преди мача казах, че когато се прибера вкъщи и осъзная, че съм играл срещу Леброн, това ще е малко като сън. Знаем кои сме ние, знаем кои са Лейкърс, опитахме се да се борим за 48 минути плюс продължението. Мачът бе с голям интензитет, с много физически контакт, но особено през второто полувреме и последната четвърт успяхме в защита да ограничим техните силни страни в атака и да постигнем победа".

Това заяви Александър Везенков, след като се отчете с 11 точки и четири борби при победата на Сакраменто Кингс над Лос Анджелис Лейкърс със 132:127 след продължение.

"Всички дадоха най-доброто от себе си. Имаме нужда от нашата публика във всеки мач. За нас домакинствата са много важни, искаме да постигнем максимален брой победи у дома.
Тук баскетболът е различен, скоростта е различна, трябва да се адаптирам и психически. Разбира се, ще има мачове, които няма да са толкова добри, но работя всеки ден, опитвам се да се уча от всички, всеки съвет от играчите и треньорите е много полезен. Искам да се адаптирам възможно най-бързо", допълни крилото на Кингс.