Вежди не е виновен - комунистите ни учеха, че има само работнички и курви

На бас, че 80 на 100 от нашенците над 70 напълно споделят думите на Рашидов

Коментар
22:15 - 07 Август 2023
18651
Вежди не е виновен - комунистите ни учеха, че има само работнички и курви

Аз съм готов, макар и православен християнин, мигом да си резна онази работа, ако у Вежди Рашидов има и най-малко зрънце на домашен насилник или женомразец. Да си го представя да вдигне ръка на д-р Снежана Бахарова е все едно да си представя Крисия да има профил в „Онли фенс“, или Елеонора Митрофанова да стане гол модел на Иван Яхнаджиев. Вярно е, най-възрастният ни депутат се оака яко с изцепката си за курвите, но той наистина не е виновен. Виновно е времето.

Какво очаквате от човек, роден през 50-те в болшевишкото отроче Димитровград, построено по модела на съветския Комсомолск на Амур и после прекарал детството си във въшлясало социалистическо сиропиталище, за което сигурно и днес, след 60 години, не смее да разказва? Рашидов е дете на онзи героичен и победен строй, като всички стотици хиляди българи и турци, споделяли бедната му и нерадостна съдба, и носи всичките му белези върху характера и светогледа си.

Още от най-ранна възраст мозъкът на Вежди е промиван със сифилистичните теории на Август Бебел, че жената е основен инструмент за справяне с икономическите цели на социалистическото общество. Тя е жената-другар, жената-тракторист, жената-агроном. Болшевишката парадигма не допускаше образ на жената-любовница. Тя е просто курва.

Хващам се нас бас на каквото си поискате (то много не остана, след като по-горе си заложих онази работа), че поне 80 на 100 от наборите на Рашидов, родени в годините между Деветосептемврийския преврат и Априлския пленум, биха повторили едно към едно думите му при изключени микрофони, пред включени камери, пред децата и внуците си, пред патриарха, ако се наложи.

Убеден съм, че у Вежди абсолютно отсъства психопатичната нотка на кретена Георги с макетното ножче, или на онзи русоляв актьор, дето обича да оставя отпечатъци от смрадливата си обувка по лицата на своите колежки. Но пък дълбоко у депутата дреме призракът на комунизма. Той не е виновен, че на клетъчно ниво са му инжектирани постулатите, че жената е мотор на индустриализацията и урбанизацията. Тя се нуждае не от цветя, а от струг, не от комплименти, а от по-висок разряд, не от това някой да й отваря вратата, а да я почерпи бира с мастика след нощната смяна.

За по-малко от половин век шаячните комуноиди успяха да унищожат традиционните семейни отношения за поколения напред. Макар по ирония на съдбата днес именно жалките им издънки да пискат срещу джендъризма, норвежките педофили и кемтрейлса и да се пишат защитници на православието, потурите и увисналите пилони. Вежди не само не е насилник, той е жертва на една човеконенавистна и престъпна политическа система. И на 70 години е твърде късно да се променя в либерал с кървящо сърце.

И последно, но не по значение, изказването на Веждичката може да беше тъпо, просташко, позорно дори, но не е лишено от смисъл. Най-малкото заради огромния му опит. Защото и аз се опасявам, че от промените в законодателството отново ще се възползват не клетите жертви на домашно насилие, а няколко по-отракани курви с връзки в прокуратурата и съда. Като знам кой работи на двете места.