Вежди Рашидов: Фактурата на „Промяната“ я плаща народът

Новини
18:14 - 24 Март 2023
3985
Вежди Рашидов: Фактурата на „Промяната“ я плаща народът

„Фактурата на “Промяната“, която докара хората до бедност, я плаща народът“. Това каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Вежди Рашидов при обиколката си в Карловско и Сопот. С него бяха ген. Константин Попов, областния координатор Георги Мараджиев и кандидатите за народни представители Данка Люртова и Иван Петков.

На многолюдния традиционен петъчен пазар на производителите в Баня, търговците се обърнаха към Рашидов с думите: "Щастливи сме, че дойдохте на пазара при нас, обикновените хора! Едно е да ви гледаме по телевизора, друго е да ви стиснем ръката. Вие сте мъдър човек, знаем какво сте създали и като художник и като политик – всички видяхме как спасихте парламента от кризата с избора на председател. Вярваме Ви.“

Рашидов им благодари за доверието и изтъкна, че ГЕРБ може да спаси България като направи редовно правителство, което да стабилизира държавата.

„Над 2 милиона и половина даде последното правителство на ГЕРБ за община Карлово. От тях 1 милион и 200 хиляди лева са за реконструкция и основен ремонт на улици и зелени площи в град Баня. Над половин милион бе разпределен за ремонт на улици в град Карлово и още толкова за улиците в селата от общината. Пари са стигнали и до най-малките населени места, защото ГЕРБ гради, а не сее омраза и разруха“, коментира кандидатът за народен представител Данка Люртова. Тя подчерта, че страната има нужда от стабилно и работещо правителство, което да спре постоянното покачване на цените на стоките и услугите, да повиши доходите. Защото хората искат да живеят спокойно и сигурно.

„Всички имаме нужда от опитни и компетентни хора във властта, които да могат да носят политическа отговорност, а не от случайно попаднали там аматьори. Защото хората са уморени от лъжи и празни обещания, от високата инфлация, разочаровани са, че държавата ги е изоставила в кризите последните две години. Време е за редовно правителство, а ние от ГЕРБ сме готови да понесем тази отговорност“, изтъкна и областния координатор Георги Мараджиев.

„През тази кампания обиколихме и най-отдалечените населени места в Пловдивска област, за мен всички хора са важни. Сигурен съм, че ще изберат правилната бюлетина с номер 2“, каза в заключение Вежди Рашидов.