Вежди Рашидов: Политиците да спрат да ползват като тоалетна хартия известни хора

С омраза народ не се управлява, с отмъщение не се управлява, отиваме на избори! - заяви председателят на Народното събрание

Новини
10:27 - 17 Декември 2022
3461
Вежди Рашидов: Политиците да спрат да ползват като тоалетна хартия известни хора

С омраза народ не се управлява. С тези думи председателят на Народното събрание Вежди Рашидов обясни прогнозата си, че малкият шанс остава за третия мандат и по-скоро отиваме към избори.

Акад. Николай Денков, предложен за министър-председател с мандата на "Продължаваме промяната", няма да получи необходимата подкрепа, макар че сам за себе си е много полезен човек, каза Рашидов по Би Ти Ви.

Да спрат политиците да ползват като тоалетна хартия, като плакат известни хора, призова той. Политиката ги използва и човек трбява да знае докъде може да се даде.

Всички, които искат да се качат на влакчето, ползват паравана на Денков. Това, че Десислава Атанасова го е нарекла кукла на конци, според Рашидов не е обидно. Куклата на конци е човек, зад когото стои някой, привързал го по някакъв начин. И аз мога да бъда кукла на конци, но трудно ще ме вържат, малко ми е лош характерът, каза Рашидов.

По думите му доброто име е локомотивът. Управлението на една държава не е само доброто име. Това е плакатът, към който искат да прикрепят програми и хора.