Вежди Рашидов в община Родопи: "Харвардците" 2 години нищо не направиха!

"Управлението на държавата е голяма отговорност и не е за случайни хора", каза кандидата за народен представител от ГЕРБ на предизборна среща

Новини
14:59 - 22 Март 2023
2982
Вежди Рашидов в община Родопи: "Харвардците" 2 години нищо не направиха!

„Село Устина, община Родопи, е пример, че когато ГЕРБ управлява, има грижа и за най-малките населени места!". Това каза на среща с жителите на селото Вежди Рашидов – водач на листата на ГЕРБ-СДС за 17 МИР Пловдив област.

С него бяха областният координатор Георги Мараджиев, кандидатите за народни представители Йордан Кръстанов, Запрян Янков, Диана Атанасова, както и общинският ръководител на ГЕРБ-Родопи Пламен Спасов. Домакин на срещата бе кметът на селото Нели Бундева.

„Благодарение на ГЕРБ село Устина е първото село в община Родопи с напълно изградена канализация. Първата копка за изграждане на канализационните колектори бе даден през ноември 2021 г.", коментира областния координатор Георги Мараджиев. Той подчерта, че проектът е финансиран с постановление на Министерски съвет при управлението на Бойко Борисов, като отпуснатата сума е над 1 милион лева. "За да продължи развитието на малките населени места, трябва активно да гласуваме – за стабилна България с номер 2“, призова Мараджиев.

„Харвардите“ две години нищо не направиха, нищо не построиха, докараха ни инфлация близо 20% и безбожна скъпотия в магазините", каза по-късно в Цалапица Вежди Рашидов. Той допълни, че управлението на държавата е голяма отговорност и не е за случайни хора, дошли от улицата. Местните хора пък настояха ГЕРБ да направи редовно правителство, за да спре разрухата.

„Аз съм влязъл в политиката като напълно реализиран човек. Каквото обещая – изпълнявам го, мисля, че това е ясно. Затова ще поискам доверие и ви призовавам да гласувате за ГЕРБ с номер 2 на 2 април“, призова в края на срещата Вежди Рашидов.