Victoria's Secret се завърна - с дебеланки , но без джендъри

След шестгодишна пауза марката за бельо отново е на модния подиум

Стил
15:05 - 16 Октомври 2024
5839
Victorias Secret се завърна - с дебеланки, но без джендъри

Легендарното шоу на Victoria's Secret започна. След шестгодишно прекъсване марката за бельо се завърна на модния подиум, на който се качиха познати лица от моделската индустрия.

Кейт Мос, Тайра Банкс, Джиджи и Бела Хадид, Барбара Палвин, Ашли Греъм, Кандис Суанепул, Тейлър Хил и Жасмин Тукс бяха само част от топ моделите, които дефилираха заедно с новодошлите Майова Николас, Девин Гарсия, Грейс Елизабет, Имаан Хамам и Палома Елсесер.

Адриана Лима

Събитието се състоя във вторник вечерта, като Кейт Мос откри шоуто, а певицата Шер го закри. 

VS се излъчваше ежегодно от 1995 до 2018 г., но през през 2019 г. беше отменено поради слаб рейтинг, както и заради обществения контрол, насочен към организатора на шоуто Едуард Разек, който беше направил коментари, че не иска да кани транссексуални или т.нар. "плюс сайз модели".

Алесандра Амбросио

Чак през месец май тази година екипът на VS обяви с пост в официалния Инстаграм профил на марката, че шоуто се завръща на екран. "Чухме молбите ви. Модното шоу на Victoria's Secret се завръща и ще отразява това, което сме днес, плюс всичко, което познавате и обичате - блясък, подиум, крила, музикални забавления и още много!"

Ашли Греъм

Последните няколко години бяха трудни от финансова гледна точка за Victoria's Secret, тъй като конкуренцията на пазара на бельо от среден клас нарасна, а името на марката загуби част от блясъка си сред по-младите купувачи.

Бела Хадид

Валентина Сампайо