Вики “Един за друг” с пищно моминско парти

Сестрата на Десита вдигат сватба с Георги след седмица

Нещо за четене
14:06 - 12 Юни 2023
4214
Вики “Един за друг” с пищно моминско парти

Вики от “Един за друг”, която е сестра на попфолк певицата Десита, отпразнува моминското си парти. Бъдещата младоженка, чиято сватба с любимия й Георги ще бъде през идната седмица, се весели заедно с с други участнички в любовното риалити и свои приятелки.

Вики сподели пред последователите си в социалната мрежа серия фотоси от празненството, на което са били Димана, Криси, Габи и Милена от “Един за друг”. На снимките обаче я няма сестра й Десита.

Виктория и Георги са от Бургас, заедно са като двойка от съвсем ранна тийнейджърска възраст и след близо 8 години се решават да предприемат сериозна крачка в съвместния си живот.

Двойката сега живее в столицата, където учат и се развиват професионално. Докато Вики твори впечатляващи десерти и торти, нейният партньор работи като юрист в агенция за недвижими имоти.

Мечтаят за голяма къща и деца, а това лято по време на романтична почивка се сгодяват. По време на риалитито Вики разбра, че е бременна и с годеника й са изключително щастливи в очакване на първата си рожба.