Виктор Стоянов пред Lupa.bg: Аз съм най-красивият „Ерген”

Ще продължа с танците и след шоуто, хареса ми да танцувам, казва звездата от „Денсинг старс”

Нещо за четене
18:40 - 21 Март 2024
29065
Виктор Стоянов пред Lupa.bg: Аз съм най-красивият „Ерген”

Виктор Стоянов доби популярност в първия сезон на „Ергенът”, където над 20 жени се бориха за сърцето му в телевизионен ефир, а още няколко хиляди въздишаха по него от другата страна на екрана. В момента мачото се изява в танцувалното шоу „Денсинг старс”. Пред нас Виктор разказа откровено и за двете шоута, за жените, ботокса, предишните си връзки, клюките и мързела.

- Здравей, Виктор! В момента участваш в танцувалното шоу „Денсинг старс“, където зрителите виждат само финалния резултат, но не и целия процес до овладяването на стъпките. Може ли да ни разкажеш малко повече за подготовката за танците?

- Всеки ден се репетира поне по 3 часа. Има много физически травми. Аз толкова травми, колкото съм получил в шоуто, не съм имал през целия си живот като бивш професионален спортист.

- Тежко ли ти е в шоуто?

- Тежко ми е да се излагам и да си преглътна провалите, които се случват доста често.

- Ти си доста самокритичен.

- Не мисля, по-скоро съм реалист. Колкото по-дълги крайници имаш, толкова по-бавни са ти движенията. По-резките движения определено не са ми сила.

- След шоуто мислиш ли да продължиш с танците?

- Много ми харесват танците и мисля да продължа с тях, да.

- Виждаш ли се като победител?

- В никакъв случай не се виждам като победител. Реалист съм, виждам класирането, виждам как танцуват останалите и няма нужда да се самозаблуждавам.

- А защо се нави на това предизвикателство?

- Защото е предизвикателство, защото не мога да танцувам и е нещо ново. Винаги съм се възхищавал на професионалните танцьори и реших, че е време и аз да се науча.

- Ти си суетен мъж. Какви грижи полагаш за лицето и тялото си?

- За тялото единствено физически тренировки. За лицето абсолютно нищо. За косата си също – просто се къпя и сресвам редовно.

- Значи слуховете, че имаш ботокс в лицето не са истина?

- Слагал съм веднъж ботокс, преди около 3-4 години, по препоръка на мои приятели, но не останах доволен. Така ми се опъна лицето, че не можех да се понасям. Тогава разбрах, че единственият начин да го разнеса по-бързо е като тренирам редовно. Помня, че се бях счупил от тренировки и бях влязъл в топ форма, само и само да се разнесе ботоксът от лицето ми и се получи. Не мисля повече да си слагам. 

- Ето, можем да дадем съвет към други хора, които искат да го разнесат по-бързо от лицето си.

- Да, тренирайте редовно и ще се отървете от ботокса. (смее се)

- Какъв тежим спазваш за тялото?

- Нямам конкретен режим. По-скоро внимавам и гледам да не ям когато не ми се яде. Не ям с оправданието, че просто съм на маса или някой ме е почерпил. Опитвам се да контролирам апетита си. Вечер се храня с най-много боклуци, защото тогава изпитвам най-голям глад, но през деня контролирам вредните храни.

- Спазваш ли актуалното в момента гладуване по 16-18-20 часа, т.нар. фастинг?

- Запознат съм с режима, но не го спазвам. Не е моето.

- Има ли „едър кокал“ или това е оправдание?

- Това е абсолютно оправдание, няма такова нещо като „едър кокал“. Хората обичат да се оправдават с бездействието и мързела си.

- Смяташ ли, че българските мъже и жени изглеждат добре?

- Наблюдавам, че е все по-модерно да се поддържаш от гледна точка на това какви дрехи носиш, дали си сресан, гримиран, парфюмиран, но много малко хора обръщат внимание на физическата си форма. Радвам се да видя, че залите се пълнят все повече, но от това, което виждам по улиците, все още има много какво да се желае. Има страшно много млади хора в лоша физическа форма. Това е безобразно! Ако сега не изглеждат чудесно, то кога.

Докато правим интервюто почитателка моли Виктор за селфи, той не й отказва, снимат се и й пожелава „хубав ден“.

- Често ли те спират за снимки? Винаги ли се съгласяваш?

- Често ме спират и никога не отказвам, стига да е поискано възпитано. Ако не срещна елементарно възпитание в човека, който ме е спрял, няма да се съглася да се снимаме, дори съм способен да го скастря и да му направя забележка, да се замисли с как говори. Ако е любезно помолено, то никога няма да откажа J

- Не страдаш от липса на женско внимание. Имал ли си по-директни, нахални или странни предложения към теб?

 - Да, богопомазан съм в това отношение. (смее се).  Имал съм много провокативни и невъзпитани, грозни и пошли предложения от жени...

- Гледаш ли сегашния сезон на „Ергенът“?

- Не. Събирахме се няколко пъти с приятели уж да гледаме, но по-скоро беше повод да се съберем, а не да го гледаме. Не съм запознат с момичетата и какво се случва в този сезон.

- Смяташ ли, че ти си най-добрият „Ерген“?

- Смятам, че съм най-красивият, колкото и нескромно да звучи. (смее се) Ако трябва да си избера фаворит между последните два ергена – Евгени и Алек, бих избрал Евгени. Не го познавам добре, но му симпатизирам, харесва ми и че е пианист и му се възхищавам.

- Поддържаш ли комуникация с някои от момичетата от твоя сезон?

- Не, не поддържам.

- А имал ли си интимни отношения с някоя от тях, каквито слухове имаше?

- Не, не съм спал с нито едно от момичетата от „Ергенът“. Единствените ни интимни отношения са били в предаването – целувка. Нищо повече не съм имал. Чувал съм за тези слухове, приятели са ми пращали интервюта на момичета, които не знам защо решават да злословничат и да си правят реклама на мой гръб...

- Смяташ ли, че в днешно време е трудно да срещнеш истинската любов?

- Не знам какво точно значи истинската любов. Ако се визира единствената любов, може би е трудно, щом не съм я срещнал още.

- Значи сърцето ти е свободно?

- Да!

- Преди месец сподели едно много искрено и чувствено видео за връзката ти с бившата ти приятелка Мария Тарашманова, как се реши да го публикуваш?

- Имах нужда да го направя.

- Олекна ли ти?

- Не, не ми олекна, но бях удовлетворен от факта, че съм го направил.

- Съжаляваш ли за нещо?

- Съжалявам за страшно много неща. Ако можех да върна времето, бих променил много неща.

- В „Кой да знае?“ имаше едно изказване „Не знам нищо за слоновете, в моя сезон нямаше“ и се обърна към Евгени Генчев. Зрителите предположиха, че визираш Пам от втория сезон на „Ергенът“. Така ли беше?

- Това беше закачка към Евгени и конкретния въпрос в шоуто. Медиите преувеличиха нещата. Не визирах Пам, нямам нищо против нея, но съм на различно мнение що се отнася до „боди позитив тенденцията“. За мен това по-скоро модернизира мързела и легитимира това да се примириш с живота, който водиш и да не се бориш за нищо по-добро. Категорично против тази тенденция съм.

- В началото на годината беше в Занзибар. Знам, че не си особено доволен от почивката си?

- Беше ужасно! Нулева хигиена, много висока влажност и жега, храната е под всякаква критика, цените са много високи, отношението на местните е ужасно, гледат на теб като на 100 лева на цяло, всеки се опитва да ти пробута нещо. Не те оставят да си почиваш. Ти им казваш да се оттеглят, но те не се махат докато не ти продадат нещо. Ужасно място! Не препоръчвам на никой да ходи там.

- Какви са бъдещите ти планове?

- Развивам едно мобилно приложение с мой приятел. То ще е ориентирано към създателите на съдържание. Имам предложение да съм водещ в различни предавания.