Виктория Капитонова печели по близо 100 бона на месец

Хитрата рускиня сложи в малкия си джоб родните бръмчалки 

Нещо за четене
17:23 - 21 Юни 2023
6578
Виктория Капитонова печели по близо 100 бона на месец

Виктория Капитонова осребри отлично славата си от риалити шоута. Хитрата рускиня е истинска машина за пари и на месец печели колосални суми от онлайн курсове и реклами, пише „Уикенд“. Красавицата се насочи към правенето на маратони за пари, за последователи в инстаграм и за продажби в социалните мрежи – всеки от курсовете струва от 300 лева до няколко хилядарки.

Звездата на Виктория изгря в „Мастършеф“, а след това затвърди популярността си с „Ергенът“, където спечели шоуто. Тази година пък я гледахме в „Хелс Китчън“, където също беше победител от звездния отбор. „Не съм взела и една стотинка за участието ми в шоуто. Всички участнички и самият Ерген Виктор Стоянов не са получили и лев за приключението, снимано близо два месеца в Турция“, призна красивата рускиня след края на шоуто.

Цените на курсовете на Капитонова

Виктория се възползва от момента на своята популярност и започна да рекламира какво ли не. Още преди близо година Капитонова се похвали, че отдавна вади по 5-цифрени суми, но не уточни дали са 10 000 или 50 000 лв., както и в каква валута говори.

Тези дни мацката пусна нов курс, който е с три вида тарифи – от 299 лв., от 349 лв. и 3499 лв. Последният се води ВИП, а оправната рускиня се е договорила с банка, която отпуска кредит за курса. Само за ден Виктория попълни бройката си от желаещи за най-високата тарифа. 10 ВИП клиента ще се обучават при Капитонова, което прави печалба от почти 35 бона за ден само от едната категория. Почти всички момичета са записали курса на кредит, който после ще трябва да връщат в продължение на година и половина.

„Дано девойките не затънат в заеми. Виктория уж им обещава сигурни пари, но не всеки е роден да продава и да е инфлуенсър, а и вниманието трябва да се задържи, а не само еднократно да се появи интерес към даден профил“ – коментираха запознати със социалните мрежи пред „Уикенд“.

Така от 10 човека хитрушата лапна 35 бона, останалите групи са с повече хора и от тях също е прибрала около 20 бона. Отделно амбицията рекламира какви ли не продукти, с което приходът й нараства на почти 100 000 лева месечна печалба.

Докато едни я хвалят, че в чужда държава е успяла да стане известна, да е във всяко възможно риалити шоу и да печели от онлайн курсове, други я критикуват, че печели на гърба на наивни млади девойки. Проверка на „Уикенд“ показа, че по-голяма част от последователите на Виктория са на възраст между 16 и 26 години. „Докато има балами, ще има и тарикати“ – заключват коментиращи в социалните мрежи.