Виктория Капитонова се омъжила тайно?

Инфлуенсърката призна в Instagram, че е минала под венчило, просто не е споделила с феновете си

Новини
17:50 - 10 Септември 2024
3152
Виктория Капитонова се омъжила тайно?

Участничката от миналогодишния сезон на риалити формата Hell's Kitchen по NOVA Виктория Капитонова мина под венчило. Оказва се, че инфлуенсърката вече е омъжена жена, а важното събитие останало напълно инкогнито от последователите си.

Преди месеци Капитова публикува снимки от моминското ѝ парти в Гърция, където заедно с нейни приятелки прекараха седем дни на яхта, обикаляйки най-различни острови.

Инфлиенсърката призна в стори, че сватбата вече се е състояла, просто не е споделила с феновете си. В социалните си мрежи, от където Капитова изкарва прехраната си, няма и следа от сватба нито пък от мъжа, който е спътник в живота ѝ от близо седем години, сподели самата тя, пише „Телеграф“.

Въпреки че работата на рускинята е главно в социалните мрежи, тя ревностно пази личния си живот в тайна. Мъжът до нея е от 2017-а година и двамата са се разделяли само веднъж и това е периодът, в който Виктория е участвала в „Ергенът”. Капитонова признава, че вината за раздялата с приятеля ѝ била нейна. Но след предаването се върнала отново при него.

Преди десетина дни инфлуенсърката разкри в интервю за седмичника „Уикенд“, че мъжът до нея не е готов за брак и деца. „Не съм и получавала предложение за брак. Много съм моногамна. В последните 15 години съм имала само две връзки с мъже. Получавала съм неприлични предложения в инстаграм, но съм ги блокирала. Предпочитам да не отговарям дали в момента има мъж в живота ми, за да съм по-загадъчна. Тази потайност до голяма степен е свързана с един нов проект, който съвсем скоро ще реализирам. Част от стратегията е.“