Вили Вуцов се гаври с журналист след победа на Янтра

Мерси, господин Таратайкин!, избухна треньорът

Топ
15:41 - 04 Март 2024
7073
Вили Вуцов се гаври с журналист след победа на Янтра

Ексцентричният треньор на Янтра (Габрово) Велислав Вуцов типично в свой стил критикува съдията, въпреки победата на тима му с 2:1 като гост на лидера във Втора лига Септември (София). 

"Мерси, господин Таратайкин! Миналия път ми каза, че съм говорил 15 минути без да спирам, сега ми задай ясни и точни въпроси, за да ти отговарям ясно и точно", започна Вуцов интервюто след мача в столичния квартал Драгалевци. 

"Спечелихме, защото сме по-добър отбор. Как с какво? Още в понеделник им казах на момчетата, че идваме да бием. Казах им, че ако мачът завърши наравно, нашият отбор трябва да съжалява. Да имат самочувствие. Нямаме го още самочувствието, признавам. Ще работим, но те израстват с всеки изминал ден. Не мога да не им се радвам, не мога да не ги поздравя за това, че се трудят страхотно, вървят страхотно. Днес виждате, че който и да сложим, опит има за разстрел на нашия отбор, виждаш го. Миналия мач имахме двама наказани, днес четири картона и четирите човека са наказани за другия мач. Чудовощно съдийство. Не искам да коментирам съдийството, вече ми е неудобно. Червен картон на Асен Георгиев в 40-ата минута и мачът свършва. А той не го дава. За сметка на това първия картон на Казаков е пълна измислица. Нарушение за нас, той рита топката, оня го рита отдолу в крака, а той дава фаул за тях и картон. Безумие. Не искам да говоря. Повече за съдийство няма да говоря. Питай ме за футбол", каза Вуцов.

"Казах на момчетата, че трябва да са със самочувствие, с увереност. Нямат я. Ще работим. Казал съм им и се кълна в думите си - ако успеем да се преборим за нещо повече, с тези момчета ще играя. Няма да правя тъпотиите, които правят някои.

Ако не ме изгонят, разбира се, и ме оставят да работя. Искам с тези момчета да се покаже, че имат качества и възможности за нещо много повече. И с всеки изминал ден се доказва, че тези - нашите играчи, взимат най-малките заплати в групата. Ако има инвестиция, ще е в заплатите на нашите футболисти. Аз съм доволен от тях. Имаме много да растем и да напредваме, но нищо не може да стане изведнъж. Но скокът, който направихме, е много сериозен за толкова бързо време. Факт е колко хора идват да ни подкрепят. Днес имаше бутонче с четирите наказани човека за следващия мач. Да са живи и здрави, и те ще отнесат сопата, бъди сигурен", продължи Вуцов по повод следващия двубой на тима от Габрово, който е срещу Добруджа.