Виолета Сечкова се омъжи тайно

След 17 години връзка и 3 деца, бившата тв водеща вече е г-жа Сталийски

Нещо за четене
08:45 - 22 Януари 2024
15018
Виолета Сечкова се омъжи тайно

Тв водещата от близкото минало Виолета Сечкова се е омъжила тайно за годеника си – бизнесменът Александър Сталийски. Сватбата се е състояла през лятото и е била на морето. Брюнетката вече е сменила фамилията си в социалните мрежи и се пише Сталийски, пише в. „Уикенд“.

Почетният консул на Южна Корея в Пловдив се сгоди за половинката си през март 2022 г. Двамата са заедно от 17 години и имат 3 деца, но години наред живееха без подпис. Бизнесменът й предложи едва миналата година, а красавицата, разбира се, прие диамантеното бижу. „След 16 години изпитателен срок и три деца...“, написа тогава в профила си Вили и пусна снимка на пръстена на ръката си.

Брюнетката сама смени фамилията си в социалните мрежи

Сватбата е била с около 150 отбрани гости, но е преминала в пълна секретност. Едва наскоро красавицата смени фамилията си в социалните мрежи и така стана ясно, че венчавка е имало.

Александър и Виолета

Виолета е бивша манекенка от модна агенция „Визаж“. Става известна с участието си в телевизионното предаване „Сблъсък“ по Би Ти Ви, където носеше табелките на рунда. През 2007 г. става водеща на предаването „Градски легенди“ по TV2, а от 2011 г. е водеща на светското тв предаване „В джаза събота вечер“ по Би Ти Ви. Сечкова се прочу и след като успя да покани премиера – по онова време Бойко Борисов, да ѝ гостува в светското предаване. И преди, и след това премиерът не е давал подобни интервюта. А междувременно тя става и жената до Александър Сталийски, който днес вече й е съпруг, и му ражда три деца. Сталийски-младши е син на министъра на отбраната от правителството на Филип Димитров – Александър Сталийски. Така се казва и дядо му, също юрист, депутат в 21-ото НС, а после министър на правосъдието в правителството на Иван Багрянов.

Виолета даже не си спомня кога за първи път се запознава с Александър. Години наред са приятели, а любовта помежду им сякаш идва изведнъж. „Много исках дете. Макар че винаги съм знаела, че когато се роди, няма да се превърна в домакиня и ще продължа да работя“, обяснява тя. Въпреки това семейството ѝ остава на първо място. „Ако не можех да съчетавам нещата, щях да избера сина си. Днес Виолета гледа три деца, но и не спира да работи – светлините на прожекторите отдавна не я привличат, днес е успешна бизнес дама.