ВИСША МАТЕМАТИКА: С колко мъже е правила sex Златка Райкова

Блондинката е загубила бройката на левентите, минали през леглото й

Нещо за четене
13:10 - 19 Септември 2023
9309
ВИСША МАТЕМАТИКА: С колко мъже е правила sex Златка Райкова

Златка Райкова не знае бройката на мъжете с които е спала. Плеймейтката не поми дори имената на левентите с които е имала афера за повече от една нощ. „Те са толкова много, че тя им е загубила началото”, издадоха пред Lupa.bg запознати с миналото на силиконовата блондинка.

Както сайтът ни разкри преди време, пазарджиклийката е била най-оборотното момиче на съдения за търговия с жени Васил Телбизов. Още от 15-годишна Райкова е започнала да работи при сводника като момиче на повикване. Именно това взираше гримьорът Валентин Кулагин, когато я нарече без страх „бивша проститутка“ в ефир, тъй като има и доказателства за това.

Силиконовата изкусителка обаче е спестила истината за скандалното си минало на настоящия си любим Карен. Пред него споменала само за по-известните мъже и се ограничила до смешната за нея бройка – 10.

„Спестила е над 150-200 мъже с които си е лягала. Само до преди да стане известна в риалити предаването „Островът на изкушението” бе минала стотака”, издадоха съграждани на Русата Златка.

Първият син на Златка е от Благой Георгиев 

В по-младите си години тя смятала това всяка вечер да си ляга с различен мъж за нещо нормално, едва напоследък  започна да се срамува от миналото си, но то не може да се промени. От почти година пазарджиклийката се кротна до младия богаташ Карен, който е баща на втория й син, а след броени дни ще й стане и съпруг.

Моделката от години има репутацията на фатална жена, но упорито криеше колко точно са мъжете, с които е била.

Да не забравяме откъде тръгна русото изкушение, а именно от "Островът на изкушението", където скандално съблазни един от обвързаните мъже. Двамата дори правиха джиджи-биджи под завивките и докато за него това бе краят на любовния му живот, за Златка бе едва началото.